NAŠE POSLANSTVO

INDIVIDUALNA OBRAVNAVA

Oči so osrednja estetska značilnost obraza in posredujejo velik del naše medosebne interakcije in komunikacije. Spremembe okoli oči zaradi staranja so zelo pogoste, vendar jih lahko omilimo s številnimi pristopi tako kirurškimi kot nekirurškimi. Vsi smo si različni in vsako zdravljenje, še posebej kirurško, bo prilagojeno vašim potrebam s ciljem doseči zaželen, naraven videz v skladu z drugimi značilnostmi vašega obraza. Izogibali se bomo posegom, ki bi privedli do nenaravnega videza.

Prejeli boste tudi iskreno mnenje o možnih koristih operacije, da se boste prepričali, da je poseg primeren za vas. Ne zgodi se redko, da nekaterim pacientom svetujemo, da operacija zanje ni najboljša izbira. Zagotovili vam bomo, da vas bo na vsakem posvetu pregledal vaš kirurg in vam predoperativno in pooperativno oskrbo nudil osebno. Zavedamo se tudi, da so nekatere naše obravnave občutljive in, da potrebujejo popolno zaupnost in diskrecijo. Za paciente, ki potrebujejo dodatno zasebnost, se je mogoče vnaprej dogovoriti za bolj diskreten obisk.

VARNI POSEGI

Izvajamo varne in odgovorne estetske posege. To pomeni, da vam bomo operacijo priporočili le, če bo primerna za vas. Naša osrednja želja je doseči najboljši možni estetski rezultat, ne da bi ob tem tvegali vaše zdravje. Zagotoviti želimo, da vaše oči med in po operativnem posegu na noben način ne bodo ogrožene.

REVIZIJSKA BLEFAROPLASTIKA

Varnost je še posebej pomembna v predelu okoli oči, obrvnega loka in srednjem delu obraza, kjer je zaradi slabo načrtovane operacije delovanje oči zlahka ogroženo. Prekomerna in neprimerna operacija lahko privede do slabih estetskih rezultatov in tudi do pomembnih očesnih težav. Pri nas opravljamo tudi korekcijske operacije po predhodnih posegih, ki niso bili pravilno načrtovani ali opravljeni. Najpogosteje gre za ponovno revizijsko blefaroplastiko, ki je vedno pogosteje potrebna.